Corporate Logo


Üstün Bir Kalite İçin
FREECOLOR.

Kaliteli, yüksek baskı kapasitesi ve geniş ürün yelpazesiyle NextGrup müşterilerinin her zaman yanında.


About Images

Üstün Bir Kalite İçin
freecolor.

NextGrup firması freecolor ve clover firması güvencesiyle Devlet Malzeme Ofisi (DMO) printer ve toner satış firmasıdır.


Üstün Bir Kalite İçin Freecolor

Freecolor, en iyisini arayanların, üstün hizmet ve kalitenin önemini bilenlerin markasıdır. Geçmişten günümüze, tam 20 yıldır yazıcı sarf malzeme üretimi alanında faaliyet göstermektedir.Avrupa pazarında ise alanında en iyi satış yapan ve en başarılı üstün markalardan biri olmanın yanında orijinal OEM ürünlerin erişebildiği güvenilirliği ve üstün kaliteyide müşterilerine sunmaktadır.

About Images

About Images

Kapsamlı Ürün Yelpazesi

Freecolor markalı tonerler, geniş ürün yelpazesi ile her yazıcı için çözüm sunmaktadır. Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Konica Minolta, Kyocera, Lexmark, OKI, Panasonic, Samsung ve Xerox gibi markaların sunmuş oldukları orijinal OEM tonerlerinin neredeyse tamamını kapsayan ürün yelpazesi ile üstün seviyede, %100 uyumlu ve IP güvenli toner alternatiflerini kullanıcılara ‘’en iyi seçenek’’ olarak sunmaktadır.


Yüksek Baskı Kapasitesine Sahip Freecolor Tonerleri

Freecolor tonerleri, geniş ürün yelpazesi ve yüksek baskı kapasitesi ile tasarrufunuzu artıracak kazancınıza destek sağlayacaktır. Ürünlerimiz sayfa başına maliyetini düşürmenin yanında iş gücü, stok ve kargo maliyetlerini de düşünerek birçok alanda tasarruf yapmanızı sağlar. Hem cazip fiyatlarla birlikte üstün kaliteyi garanti eder hem de alanında en iyi çevre dostu üründür.

About Images

About Images

Sürecin Her Aşamasında Yanınızda

Freecolor tonerlerinde bulunan QR (Kare) kodu ve bu kodda yüklü olan web sitesi linki ile boş kartuşu güvenli bir şekilde nasıl çıkarıp yerine toneri takacağınızı açıklayan bir kurulum videosuna ulaşacaksınız. Bu görsel talimatlar deneyimsiz kullanıcıların sorularını yanıtlamaktadır. Güvenlik bandının çekilmesi veya tonerin hafifçe sallanması gibi küçük ipuçları ile teknik destek çağrısına gerek duymadan Toneri rahat bir şekilde kullanmanızı sağlamaktadır.


Üstün Performans ve Ödediğiniz Paranın Karşılığı

Freecolor tonerlerimizi kullanarak büyük miktarda tasarruf etmenin yanında en az OEM tonerlerine denk performans ve sayfa verimi elde etmeniz sağlanmaktadır. Kalitesi, orijinal üründen kesinlikle aşağı olmayan ve sayfa başı maliyette ise en iyi performansı sunan tonerlerimizden yararlanmak, sizin içinde büyük bir ayrıcalık olacaktır.

%100 Uyumlu, IP-Güvenli Ürünler

Tüm ürünlerimiz % 100 uyumlu olup patent haklarına riayet edilerek üretilmektedir. Böylelikle markamız hem Toner pazarında üstün bir konumda yer almaktadır hem de Avrupa pazarındaki sahte ve kopya ürünlerle kıyaslanamayacak kadar büyük bir desteği kullanıcılarına sunmaktadır. Orijinal OEM tonerleri gibi Freecolor' da, orijinal OEM tonerlere alternatif olarak pazara sunulan ve uluslararası fikri mülkiyet kanunlarının çoğuna uygunsuz olan yasadışı tonerleri kınamaktadır. Ürünlerimizde kesinlikle patent ihlali yoktur ve müşterilerini OEM davalarına karşı tamamen korur.

About Images

About Images

Sınıfının En İyi Teknik Servisi

Her türlü teknik soru veya sorunlarınızda gün boyu destek sağlayan yetenekli ve uzman ekiplerimizin hizmetlerinden siz de yararlanın. Freecolor' un kurum içi teknik destek departmanı telefondan yardım sağlayarak ya da gerekmesi durumunda saha ziyareti gerçekleştirerek kullanıcılarına yardımcı olmayı kendine bir görev olarak benimsemiştir. Freecolor, uzman ekibiyle birlikte sorunun doğrudan ele alınması ve çözüme kavuşması için her zaman yardıma hazırdır.

Freecolor Kalitesi

Tüm ürünlerimiz, 36 ay garanti kapsamında sunulmaktadır. Bu süre boyunca ürünlerimizden kaynaklanan her hangi bir hata karşısında ürün değiştirilir veya isteğe bağlı olarak para iadesi yapılır.
36 Ay Garanti Freecolor ürünlerini kullanmış olmak, YAZICINIZIN GARANTİSİNİ KESİNLİKLE BOZMAZ!
100% Uyumlu Freecolor ’ın %100 uyumlu tonerlerini kullanarak, tonlarca zehirli materyalin, katı atık sahasına karışmasını önlemiş ve karbon salınımının önemli ölçüde azaltılmasını sağlamış olursunuz.

Sertifikalar

Freecolor Endüstrideki En İtibarlı Sertifikalara Sahiptir

Freecolor, alanında gerekli olan sertifikalarını almış en donanımlı markalardan biridir. Bu sertifikalar bizim için bir kağıttan ibaret değildir!

LGA, Blue Angel ve Nordic Swan

Freecolor ürünlerinin tamamı LGA testinden geçmiş ve Blue Angel onaylıdır. Ana ürünlerde ise Nordic Swan eko-etiketi bulunmaktadır. Bu onay sertifikaları Freecolor markasının güvenli ve çevre dostu olduğunu göstermektedir.

ISO 9001 ve ISO 14001

ISO 9001 belgesi, üretim ve servis kalite onay belgesidir. ISO 14001 ise çevresel konuları, ürünlerin çevreye etkisini, faaliyetlerini ve hizmetlerini tespit ederek çevre politikasının kurallarını belirler. Freecolor ́ un Avrupa üretim tesisleri DIN EN ISO 9001:2008 ve 14001:2004 belgelerine sahiptir.

DIN 33870-1/2

DIN 33870 kalite özelliklerini ve işlevlerini belirleyerek, toner modüllerinin hazırlanmasına yönelik kuralları ve test gereksinimlerini açıklar. Bunun yanında baskı kalitesinin doğrulanmasını, ürünün ömrü boyunca tutarlı bir baskı kalitesi ve sorunsuz çalışma deneyimi sağlamasına yönelik asgari gereksinimlerin belirlenmesini açıklar. Freecolor ürünleri, Avrupa üretim tesisinde DIN 33870-1/2 denetimini başarıyla geçmiştir.

About Images

ÜRÜNLERİMİZ